StatCounter

##################################################### #####################################################

10 Aralık 2009 Perşembe

HRM MAX FM'DE

HRM’in kurucu ortağı Aylin Coşkunoğlu Nazlıaka, 27 Kasım’da Max FM’e konuk oldu. Global Girişimcilik Haftası nedeniyle girişimcilik hakkındaki görüşlerini paylaşan Nazlıaka, başarılı bir girişimcide olması gereken temel yetkinliklerden bahsetti.
Bu sene TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve Endeavor Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen 5 ildeki 25 etkinlik ile 4000’den fazla kişiye ulaşıldığını bildirdi. Ayrıca HRM İstanbul ofis yöneticilerinden Sema Süvarioğlu ile Ayşegül Davutoğlu’nun, yine bu etkinlikler arasında yer alan Speed Networking’e mentor olarak katıldığını iletti.
21 Kasım’daki etkinlikte “Girişimcilik mi yoksa Profesyonel Kariyer mi” konusunda üniversite öğrencileri ile teke tek görüşmeler yapan HRM yetkililerinin, gençlerle deneyimlerini paylaştığını ve kendilerine yöneltilen soruları yanıtladığını aktardı. Nazlıaka, Türkiye’de gençleri girişimciliğe teşvik etmek ve farkındalık yaratmak amacıyla 16-22 Kasım 2009 tarihleri arasında 100 ülkeyle aynı anda kutladığımız Global Girişimcilik Haftasına HRM’in önümüzdeki yıllarda da sosyal sorumluluk çalışması kapsamında destek olmaya devam edeceğini vurguladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder