StatCounter

##################################################### #####################################################

24 Kasım 2009 Salı

KARİYERİNİ YÖNLENDİRMEK İSTEYENLER İÇİN


Kariyer.Net’in internet sponsorluğunda HRM Ankara Merkez ofisi tarafından gerçekleştirilen “İnsan Kaynakları Yönetimi Uzmanlık Programları” 2009 yılında da devam ediyor.
Peryön İç Anadolu şubesinde gerçekleştirilen program insan kaynağına yatırım yapmak isteyen şirketler ile gelişim fırsatlarından yararlanmak isteyen bireyler tarafından çok rağbet görüyor.
30 Eylül 2009’ da yeni katılımcılarına merhaba diyecek olan programda, İnsan Kaynakları ile ilgili temel fonksiyonların yanı sıra çağdaş İnsan Kaynakları uygulamaları; güncel teoriler, yeni yaklaşımlar ve pratik uygulamalar yoluyla aktarılıyor; katılımcıların bu alandaki bilgi ve becerileri artırılarak uzmanlaşmalarına katkı sağlanıyor. Ayrıca iş dünyasının tanınan isimleri konuşmacı olarak katılarak, katılımcılarla deneyimlerini paylaşıyor.
İnsan Kaynakları Yönetimi Uzmanlık Programı, İK alanında kariyer yapan ya da yapmak isteyenlerin yanısıra, yönetici adayları açısından da oldukça beğeniliyor ve bazı kurumlar yönetici adaylarını bu programdan faydalandırıyor.
Bugüne kadar yüzlerce kişinin katıldığı program, 80 saatlik süresi ve donanımlı içeriği ile birçok farklı profili kucaklıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder