StatCounter

##################################################### #####################################################

23 Kasım 2009 Pazartesi

Özetle HRM



Sektörün en deneyimli firmalarından biri olan HRM, kuruluşların çalışanları ile karşılaştıkları ya da karşılaşabilecekleri problemleri saptama ve çözümleme aşamalarında danışmanlık hizmeti vererek tüm işletmelerde insan kaynağının güçlenmesini hedeflemektedir.


Müşteri portföyünü, profesyonel yaklaşımı benimsemiş, farklı sektörlerde faaliyet gösteren 1200'ün üzerinde kuruluş oluşturmaktadır. Müşterileri arasında çok uluslu firmalar( % 38) , yabancı ortaklı kuruluşlar ( % 22) ve insan kaynağına yatırım yapan Türk firmalar ( % 40) bulunmaktadır.

Yönetici bulma ve eleman seçme-işe yerleştirme konusundaki çalışmalarının yanında İnsan Kaynaklarının farklı fonksiyonlarında da kuruluşlara özel danışmanlık hizmetleri vermektedir. Bu kapsamda, iş analizlerinin yapılması, görev tanımlarının oluşturulması, ücret araştırması yapılması, ücret sisteminin düzenlenmesi, kariyer planlaması ve yetkinlik analizinin yapılması, performans değerlendirme sistemi oluşturulması, bordroloma hizmetlerinin verilmesi, outplacement (yeniden işe yerleştirme), eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, bağımsız çalışan "konusunda uzman" eğitmen kadromuz ile eğitimler düzenlenmesi ve yeniden yapılanma projelerinin gerçekleştirilmesi konularında hizmet vermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder