StatCounter

##################################################### #####################################################

11 Haziran 2010 Cuma

GEO ÇALIŞANLARINA KİŞİLİK ENVANTERİ İLE KARİYER YOLU ÇİZİYOR

Çalışanlarının kariyer gelişimine önem veren GEO firması tüm çalışanlarını yetkinlikleri doğrultusunda yönlendirebilmek için, HRM İzmir işbirliği ile kariyer planlama desteği veriyor.

GEO hizmet birim ve bölümlerinde görev alan tüm personele uygulanan kişilik testleri ve mülakatlar ile çalışanların kişilik envanteri çıkartıldı. Yapılan bu kapsamlı çalışmalar sonucunda çalışanların organizasyon şemasında uygun birimlere yerleştirmeleri sağlandı. GEO bünyesinde, HRM İzmir ofisi tarafından gerçekleştirilen kurumsal yapılanma çalışmaları kapsamında firmanın yönetim süreçleri oluşturuldu. Kurumsal yapılanma çalışmalarının yanısıra işe alım süreçleri de HRM İzmir ofisi tarafından yürütüldü.

2009-2013 firma hedefleri doğrultusunda, uluslararası işbirliklerine yönelen ve sürdürülebilir ,yenilenebilir enerji kaynaklarına dönük doğa dostu teknoloji transferleri gerçekleştiren GEO firmasının bu hedeflerine ulaşmasında özellikle verimlilik artışı sağlamasına olanak sağlamıştır.

GEO, yeni personelin işe alımlarında kişilik testlerini ve kişilik envanteri çalışmasını HRM İzmir ofisi ile yürütmeye devam ediyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder